Ro Fr En D

Accesul la Crisan

Comuna Crisan se situeaza pe bratul Sulina iar accesul se face numai cu vaporul de la Tulcea.

Nava de pasageri :
O nava pleaca zilnic (in afara zilelor de Sambata si Duminica in extrasezon)de la debarcaderul nr.2 la ora 13.30. Va recomandam sa cumparati biletele cu aproximativ o ora inainte. Acestea se gasesc intr-o cladire moderna la 50 metri de debarcaderul mai sus amintit.

Navele rapide de pasageri
In timpul sezonului doua sau mai multe nave pleaca zilnic catre Crisan. Orarul acestora se schimba foarte des de aceea va sfatuim sa ne contactati pentru a afla orarul exact. Pentru aceste nave locurile trebuie rezervate telefonic inainte.

Barca rapida :
Daca doriti, transferul puteti sa-l faceti cu o barca rapida, caz in care o barca va veni sa va ia direct din Tulcea. In acest caz dumneavoastra fixati ora de plecare. Pentru tarif va rugam sa ne consultati.

Salupe de agrement
Puteti deasemenea sa inchiriati o salupa si sa veniti la noi trecand prin multitudinea de canale si lacuri ale Deltei(minimum 5 pers.). Va rugam sa ne consultati pentru tarif.

Accesul la pensiune

Pensiunea noastra este situata pe malul dunarii, la 500 m an partea stanga la coborarea de pe debarcader, la numarul 180bis.

Putem deasemenea organiza si transferuri de la /catre aeroporturile din Bucuresti si Constanta.