Ro Fr En D

Excursii cu barca

Noi organizam excursii cu barca cu motor (silentios) pentru a descoperi flora si fauna bogata a Deltei precum si frumusetea peisagistica a acesteia.Este una dintre putinele modalitati de a face o incursiune in lumea salbatica a Deltei.

Tarif :
60 euro/pers. o zi de excursie cu ghid .(minimum 3 pers.)

Birdwatching

Puteti petrece o zi in compania lui Petre (ornitolog de pasiune si localnic)pentru a observa o multime de specii de pasari care si-au gasit aici conditiile optime de cuibarit sau de popas.Traseul (in barca cu motor) va fi ales in functie de speciile pe care doriti sa le observati.

Tarif :
60 euro/pers/zi de excursie cu ghid

Fotografie profesionala

Daca sunteti fotograf de pasiue sau fotograf profesionist nu ezitati sa ne contactati, avem experienta in acest domeniu.

www.favieres-photos-nature.com


Excursii cu canoe

Canoele sunt foarte stabile si usor de manevrat si permit patrunderea in perfecta liniste in locurile greu de patruns ale Deltei. Puteti inchiria o canoe pentru una sau mai multe zile. Inainte de plecare va vom propune un traseu in functie de timpul pe care il aveti la dispozitie. Plecarea si returul se for face de la/la Crisan. Pentru grupuri putem organiza si programe in care grupul este insotit de catre ghid.

Tarif :
35 euro/zi/canoe dubla

Pescuit sportiv

In special in perioada de toamna Delta Dunarii ofera perioade in care pescarii amatori se pot delecta cu frumoase capturi din diferite specii de peste. Noi va propunem partide de pescuit cu ghid, in cele mai bune locuri, stiute numai de acestia .

Pentru detalii legate de tarif si pescuit va rugam sa ne contactati.